Dispărut în apele Dunării

298
Dispărut în apele Dunării - untitled1copy-1351803000.jpg
Polițiștii de la Transporturi au fost sesizați cu privire la dispariția lui Virgil Alexandru Dobre, de 24 de ani, din localitatea Topalu, județul Constanța.


Din primele verificări, oamenii legii au stabilit că, în noaptea de duminică spre luni, bărbatul a dispărut în fluviul Dunărea, lângă localitatea Topalu, în timp ce se afla cu barca, împreună cu doi prieteni. La un moment dat, barca s-a scufundat, iar cei trei au înotat spre malul dinspre pădurea din zonă, însă numai doi au ajuns pe uscat. 
Virgil Alexandru Dobre are o înălțime de 1.75 metri, constituție atletică, față lunguiață, ten alb, ochii albaștrii, păr șaten, tuns scurt și prezintă o intervenție chirurgicală de hernie în zona încheieturii piciorului stâng. 
La data dispariției, tânărul purta pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă, bluzon de culoare albă, geacă din material textil de culoare neagră, îmblănită și șapcă de culoare închisă. 
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze SRPT Constanța sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611.364 int.20005. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9394 secunde