Directorul CN Administrația Porturilor Dunării, reținut de DNA

185
Directorul CN Administrația Porturilor Dunării, reținut de DNA - directorul-1524068211.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus reținerea lui Marius Luigi Ciubrei, director al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Maritime (CNAPDM), pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de patru infracțiuni de luare de mită. De asemenea, Constantin Tarău, marinar în cadrul CNAPDM, a fost reținut și acuzat de săvârșirea a patru infracțiuni de complicitate la luare de mită. 


Potrivit anchetatorilor, în perioada iunie 2017 - aprilie 2018, Luigi Marius Ciubrei, prin intermediul celuilalt inculpat, a pretins și primit de la patru persoane peste 1.700 euro, în scopul angajării unor persoane în cadrul companiei pe care o conducea pe posturile de "marinar" și "mecanic".


În realitate, sumele de bani, plătite efectiv de persoanele interesate, au fost mult mai mari, inculpatul Constantin Tarău și alte persoane 


oprindu-și un "comision" cuprins între 100 și 600 de euro. Ultima "plată", în valoare de 500 euro, s-a realizat în aceeași manieră la data de 17 aprilie 2018, când s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante. 


Luigi Marius Ciubrei și Constantin Tarău vor fi duși în fața judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0939 secunde