DIRECTOARE DE LICEU, DEMISIE DUPĂ UN SCANDAL SEXUAL DE AMPLOARE! Imagini indecente, publicate de soțul ei

65677
3
DIRECTOARE DE LICEU, DEMISIE DUPĂ UN SCANDAL SEXUAL DE AMPLOARE! Imagini indecente, publicate de soțul ei - dianataicutudirectoarealiceuluid-1526296511.jpg
Directorul Liceului de Artă din Focșani, Diana Rozalia Tăicuțu, și-a dat demisia în această dimineață după un scandal sexual în care este protagonist. Profesoara este acuzată că ar avea o relație intimă cu un elev de 19 ani, fotografii în care ar fi cei doi fiind făcute publice pe rețele de socializare. 


Conducerea Inspectoratului Școlar Vrancea a anunțat în această dimineață că directoarea Liceului de Arte din Focșani și-a dat demisia dar și că instituția s-a autosesizat și a demarat o anchetă.


În funcție de concluziile acestei acțiuni, de gradul în care faptele se confirmă și de gravitatea acestora, Inspectorul Școlar Județean Vrancea va decide în consecință, respectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar, precum și cele din Legea Educației Naționale, cu modificările și completările ulterioare, transmite conducerea IȘJ Vrancea.


"Indiferent de rezultatul final al cercetării, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea condamnă categoric și se delimitează de astfel de acțiuni care dăunează interesului învățământului și prestigiului profesiei de dascăl", mai transmite conducerea ISJ Vrancea.


Elevul a confirmat că el apare în imagini și nu neagă relația pe care o are cu directoarea. Ba mai mult, consideră că este o relație normală, având în vedere că este major, potrivit Monitorul de Vrancea.

Tânărul spune că pozele sunt opera unei răzbunări a soțului profesoarei, pe care ar fi șantajat-o cu imaginile înregistrate.

Elevul mai spune că a fost amenințat de soțul profesoarei în timp ce se afla la școală, însă nu are dovezi, dat fiind că nimeni nu se afla pe hol la acea oră.

Contul de Facebook, unde au apărut fotografiile, a fost la scurt timp șters.




Comentează știrea

Popa
14 mai 2018
Niște mizerii...

...dar asta se vinde acum. Curvia și preacurvia...și reclama la CL..

Nicoleta
14 mai 2018
Nu dati cu pietre pacatosilor!!!!

Ce treaba are dragostea cu varsta??? Sa comenteze cine e fara de pacat! Nu nenorociti viata unor tineri indragostiti!!!

LOREDANA
15 mai 2018
CITESTE SI TU

Vrei sa iti suplimentezi veniturile! Sa folosesti timpul tau liber in beneficiul tau! Program ultra flexibil! Fara obligatii si program obositor! Tu esti seful tau! Vino in echipa noastra si nu vei regret! Cunostinte minime pentru operarea calculatorului si internet! Asiguram instruire gratuita,asistenta pe parcursul activitatii! Solicita detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com

Pagina a fost generata in 1.2006 secunde