Direcția de Sănătate Publică București a rămas fără șef

312
Direcția de Sănătate Publică București a rămas fără șef - ddd-1583960451.jpg

Articole recomandate

Șefa Direcției de Sănătate Publică București, Cristina Pelin, a demisionat din funcție, potrivit Digi 24. Ministrul Sănătății, Victor Costache, i-a acceptat demisia. Costache spunea în urmă cu câteva zile că este nemulțumit de activitatea DSP și că va trimite o echipă de control la instituție.

Presa relata în urmă cu câteva zile că oameni care au nevoie de informații sau avize de la DSP s-au plâns că fie nu li se răspundea la telefon, fie erau pasați la alte instituții. Un exemplu este cel al unui tânăr care s-a izolat după ce a intrat în contact cu o persoană venită din Italia și a sunat la DSP pentru a afla cum trebuie să procedeze. A fost nevoie de 17 apeluri pentru a i se răspunde în sfârșit, doar ca să fie apoi trimis la DSP Olt.

Pa pagina de Facebook a DSP, o altă persoană se plângea că se răspunde la telefon doar între orele 12-15.

Pelin a declarat că au fost instalate linii telefonice suplimentare pentru a face față numărului mare de apeluri. "Se răspunde de dimineață, de la ora 8, până la patru și jumătate după-amiaza. Acuma, să nu-și imagineze careva că o să răspundă și noaptea. Dar noaptea avem linia de gardă, unde e cineva permanent și ne anunță dacă e vreun eveniment", spunea șefa DSP București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.99 secunde