Din lac în puț! Un nou flagrant în dosarul "Șpagă la Bac"

416
1
Din lac în puț! Un nou flagrant în dosarul

Articole de la același autor

Fostul decan al Facultății de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnice București, Gheorghe Amza este judecat într-un nou dosar. După ce a fost trimis în judecată în dosarul mită la bacalaureat, la Mangalia, acesta a ajuns în fața magistraților Tribunalului Constanța. Noul termen fusese stabilit pentru data de ieri, doar că noi informații au început să iasă la iveală. 


Mai exact, Amza a fost prins în flagrant de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în timp ce dădea 5.000 lei unei persoane judecate în același dosar, pentru ca aceasta din urmă să-și schimbe "un pic" declarațiile, în sensul ca fostul decan să scape cu o pedeapsă mai ușoară. Reamintim că în cursul lunii iulie 2013, inculpatul Gheorghe Amza, în calitate de președinte al comisiei de Bacalaureat de la centrul de examen numărul 37 din cadrul Liceului Tehnologic Ion Bănescu din Mangalia, cu ocazia desfășurării examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie 2013, a primit, prin intermediar, de la mai mulți elevi, participanți la examen, suma de 3.000 euro și a beneficiat de achitarea contravalorii cazării într-un hotel din stațiunea Saturn, în cuantum de 1.863 lei și a serviciilor de masă, cu titlu de mită. Banii au fost primiți pentru a permite elevilor să promoveze în mod fraudulos proba la disciplina chimie din cadrul examenului de bacalaureat. Ca urmare, la data de 5 iulie 2013, inculpatul Gheorghe Amza, împreună cu alte persoane, a pus la dispoziția elevilor rezolvările subiectelor la proba de chimie, în condițiile în care acestea aveau caracter confidențial. În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane. 




Comentează știrea

Liviu
16 octombrie 2014
Porcu' tot porc ramane !!!

Eu am tot scris ca asta nu-i om si nu are ce sa caute printre oameni ... Ce nu stiu multi si ce nu au cautat inca "organele abilitate" este de unde are libidinosu' toti banii pe care-i invarte ostentativ ?!!! De unde a avut banii cu care a cumparat toate masinile acelea de lux, de unde are bani junioru' lasat "mostenire" la IMST-eu, de unde are Zizica atatia bani ca din salariile de cadAVre didactice "universitare" nu prea iese ... Trebuie bagat adanc de tot si in contextul actual trebuie sa i se dea musai pedeapsa maxima !!! Sa stea si in zeghe libidinosu' dupa toate nenorocirile care le-a facut in costumele lui stralucitoare, dupa ce nenorociri a lasat dupa el, dupa ce hoti si smecheri a promovat !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5283 secunde