€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

DIICOT: 25 TONE DE DROGURI, DESCOPERITE ÎNTR-UN ANSAMBLU DE AUTOVEHICULE!

Ştire online publicată Vineri, 24 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: Antena3
DIICOT: 25 TONE DE DROGURI, DESCOPERITE ÎNTR-UN ANSAMBLU DE AUTOVEHICULE! - capturarecorddedrogurianuntulfac-1535112719.jpg
Procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat vineri că, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, au fost descoperite, pe data de 22 august, într-un ansamblu de vehicule condus de un cetățean străin, cantitățile de 5 tone anhidridă acetică (precursor de heroină) și 20 kg de cocaină, cu o puritate de aproximativ 99%.


"În urma unui control de rutină, efectuat în data de 22 august de către Poliția de Frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, asupra unui ansamblu de vehicule înmatriculat în străinătate, care era condus de un cetățean străin, au fost descoperite cantitățile de aproximativ 5 tone anhidridă acetică și 20 kg de cocaină, de o puritate de aproximativ 99%. Anhidrida acetică este un precursor de droguri și din cele 5 tone descoperite se poate obține 1 tonă de heroină. Ansamblul de vehicule urma să tranziteze România. A fost reținut conducătorul auto, iar instanța a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile. (...) Este vorba de un ansamblu de vehicule de tip TIR. Anhidrida acetică era depozitată în recipiente de o tonă, iar cocaina era ambalată în pungi de plastic", a declarat șeful DIICOT.


Felix Bănilă a refuzat să dea alte detalii despre anchetă.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8535 secunde