DEZVĂLUIRI ÎNFIORĂTOARE despre autostopiștii criminali: au făcut chef după măcel. Și-au jurat să fie secretul lor că au ucis

2362
5
DEZVĂLUIRI ÎNFIORĂTOARE despre autostopiștii criminali: au făcut chef după măcel. Și-au jurat să fie secretul lor că au ucis - screenshot59243500-1512219549.jpg

Articole recomandate

Noi dezvăluiri despre criminalii autostopiști din Călărași, prinși după o săptămână de căutări. Cei doi tineri, care au omorât un șofer și au rănit-o grav pe soția acestuia, voiau să fure mașina pentru ca unul dintre ei să-și viziteze prietena. Criminalii le-au spus anchetatorilor că nu regretă faptele comise.

La audieri, Sorin Andrei (18 ani) și Ionuț Cristian (16 ani), ambii elevi, au recunoscut că au plănuit crima timp de o săptămână.

Vecini în satul călărășean Drajna Nouă, Sorin și Cristian își tot spuneau că, prieteni fiind, ar trebui să aibă și o mașină la "comun" pe care să o folosească împreună ori de câte ori e nevoie. Însă, banii păreau să fie marele obstacol aflat în calea împlinirii dorinței de a avea un autoturism motiv pentru care au urzit un plan diabolic. S-au gândit să ucidă pe cineva, să-i ia banii și, de ce nu, chiar autoturismul. În teorie, totul era pregătit. Urmau să iasă pe drumul național care trece pe lângă așezarea lor natală, să pozeze în autostopiști și apoi să atace.

"Săptămâna asta trebuie să omorâm pe cineva! Trebuie să facem rost de bani și de mașină!", își tot spuneau elevii care urmau să comită atacul deosebit de brutal căruia i-au căzut victime întâmplătoare soții Constantin.


Conform planului, elevii-asasini s-au înarmat cu două cuțite tip "fluture", cu lamele de vreo 20 de centimetri, pe care le-au cumpărat de la un magazin din Slobozia. Apoi, când au considerat că sunt pregătiți să ucidă, au ieșit pe marginea DN3A, șosea care e lipită de Drajna, locul unde s-au urcat în autoturismul soților Ion și Viorica Constantin. Fără să-și vorbească măcar un cuvânt, după câțiva kilometri, cei doi criminali au acționat în același timp de pe bancheta din spate. Cu o mișcare precisă, Sorin i-a tăiat gâtul șoferului, iar Cristian, ceva mai neîndemânatic, a ratat, din fericire, aorta victimei din fața sa și a înfipt cuțitul în spate soției bărbatului care a murit pe loc.

"În cele câteva minute în care s-au aflat în mașină puștii nu au vorbit deloc. Plănuiseră înainte cum să acționeze. Să-i ucidă pe oameni în același timp, într-un atac declanșat la un semn, și să le ia banii și mașina. Când au văzut ce au făcut, că nu e ușor să iei viața unui om, s-au speriat. Cu atât mai mult cu cât au realizat că femeia scăpase. Au abandonat victimele în mașină și au fugit. Nu au mai luat nimic, nici bani, nici mașina pentru care au plănuit crima. De fapt, au mers normal până la casele lor unde s-au despărțit și s-au dus la culcare. Cel mare, cel de 18 ani, a luat cu el cuțitul pe care l-a folosit la omor. Cel mai mic, cel în vârstă de 16 ani, a scăpat arma albă între banchete unde a fost găsită de investigatori", au dezvăluit surse judiciare.

A urmat șapte zile în care polițiștii călărășeni nu au închis un ochi. Au fost audiate sute de persoane, sate întregi, pentru ca asasinii să fie demascați. Au fost efectuate sute de teste de laborator în baza urmelor de tot felul culese de criminaliști de la locul asasinatului plănuit de cei doi elevi pe parcursul unei săptămâni. Informațiile erau destul de vagi, însă cineva îi văzuse la șosea, la urcarea în mașina soților Constantin, iar informația a fost speculată la maximum de judiciariștii coordonați de cms.șef Marian Iorga, șeful IPJ Călărași.

"Au fost audiate sute de persoane în cele șapte zile. Prin conexarea unor legături, a unor mărturii care-i plasau pe elevi la acea oră pe șosea, s-a ajuns mai întâi la băiatul de 18 ani, el a fost identificat primul. E elev la un liceu din Slobozia. Apoi, s-a ajuns și la cel de-al doilea participant la omor, la puștiul de 16 ani, care învață la un Liceu din Călărași. Amândoi își vedeau liniștiți de viața lor ca și cum nu se întâmplase nimic. Mergeau la școală, se vedeau cu amicii", au adăugat surse apropiate anchetei.

La trei zile după asasinat, cel care i-a tăiat gâtul șoferului și-a serbat majoratul unde a petrecut cu amicul său complice

Mai mult, după asasinatul comis cu o brutalitate ieșită din comun, Sorin – cel care i-a tăiat gâtul șoferului în spatele căruia s-a așezat pe bancheta mașinii -, și-a serbat majoratul trei zile mai târziu. Pe banii părinților care habar n-au avut că fiul lor e un criminal feroce care a tăiat gâtul unui om până când polițiștii nu le-au bătut la ușă, Sorin dat o petrecere de pomină la care și-a invitat toți prietenii, inclusiv pe amicul său alături de care a ucis.

"După ce au ucis, ca să se protejeze, și-au zis ei, cei doi adolescenți au stabilit, pe drumul de câțiva kilometri pe care l-au parcurs împreună pe jos de la locul faptei și până acasă, să nu mai vorbească în viața lor despre ce au făcut. Ba chiar și-au jurat unul altuia că nici măcar între ei nu vor mai aminti despre omor. Crima să rămână un capitol închis în viața lor. Să rămână secretul lor. La petrecerea de majorat organizată la trei zile după omor, puștii s-au văzut, dar abia dacă și-au vorbit de teamă să nu facă vreo gafă care să-i trădeze", au adăugat aceleași surse.

Numai că, fix de Ziua Națională a României, la câteva ore după parada militară, Sorin și Cristian au fost luați pe sus de polițiștii călărășeni. Inițial, au încercat să nege, dar cuțitul găsit în casa lui Sorin – cea de-a doua armă folosită la omor -, dar și alte probe i-au trădat. La audieri, cei doi nu au părut marcați de nenorocirea pe care au făcut-o.

"Au recunoscut totul până la urmă. Au povestit nonșalant fiecare detaliu al crimei. Cum au plănuit, cum au cumpărat cuțitele, cum au atacat. Totul. Din felul în care au povestit, nu se vede nici o urmă de regret. Pur și simplu, au arătat că le este indiferent că au ucis. Oricum, vor fi supuși și unor expertize psihiatrice pentru a li se stabili discernământul. Când au auzit că fiii lor sunt asasini, părinții lor au spus că nu mai vor să audă de ei niciodată, că nu mai vor să le pronunțe nici măcar numele", au completat surse judiciare.

sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Moartea
2 decembrie 2017
Decret

Trebuie reintrodusa pedeapsa capitala..vin vremuri negre! Animalele astea cu facebook in cap sunt in stare de orice! Nu vor sa munceasca asteapta pensia la altii sau mosteniri ceva! Viseaza la mercedesuri pishatii dreaq!! Trebuie bagati 25 ani macar la cotetz!

Hollywood
2 decembrie 2017
Felicitări ...

... tuturor celor care s-au implicat în anchetă, Poliție, Procuratură, etc. Bravo lor! Băiețașii ăia doi ar trebui împușcați fiindcă nu se mai fac bine. Nu a fost nici crimă la beție, nici altercație, bătaie sau altceva. A fost omor cu premeditare. Plm.

Liviu Burebista
2 decembrie 2017
Fiare cu chip de om

Fiare semianalfabete, indobitociti de filme de groaza si pline de violenta animalica. Pedeapsa pt asemenea crima bestiala, cel putin 50 de ani la ocna de sare, sa nu mai vada lumina soarelui in acest rastimp.

Moromete
3 decembrie 2017
Comentariu

Javrele astea de adolescenti ar trebui sa nu mai iasa de la parnaie toata viata. Pedeapsa prevazuta in lege este prea blanda pentru o crima cu premeditare si pentru faptul ca nu regreta nimic din ceea ce au facut. O specie de animale periculoase precum astia doi nu trebuie lasata in libertate niciodata.

Ion
31 decembrie 2017
Libertate

Ies repede ca legea e prea blanda cu ei. Au drepturi, omoara iar cand ies :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5065 secunde