Video DEZVĂLUIRI INCREDIBILE. Un român s-a bătut cu teroriștii, în timpul atacului de la Londra: "Adu bâta, parul ăla mare...."

403
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE. Un român s-a bătut cu teroriștii, în timpul atacului de la Londra:

Articole recomandate

Un român care lucrează la Lodra a fost față în față cu atacatorii. Florin a postat pa pagina sa de facebook un filmuleț în care povestește cum a l-a lovit pe unul dintre teroriști, scrie realitatea.net

Bilanțul atentatului comis sâmbătă seara în centrul Londrei a crescut la șapte morți, după ce un bilanț precedent consemna șase persoane decedate, a anunțat duminică poliția londoneză, citată de AFP și Reuters. "Din păcate, trebuie să confirm că șapte persoane au decedat", a declarat șefa poliției londoneze, Cressida Dick. În afară de aceste șapte victime, cei trei autori ai atacului au fost uciși de poliție. Patruzeci și opt de persoane au fost internate în cinci spitale din Londra în urma atacului survenit în zona Podului Londrei.

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiilor victimelor din atentatul de la Londra și își exprimă solidaritatea cu poporul britanic, condamnând ferm incidentele de tip terorist din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor date suplimentare, precum și informații cu privire la identitatea victimelor, precizează MAE într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

Totodată, misiunea diplomatică monitorizează situația și păstrează în permanență legătura cu autoritățile, fiind pregătită să acorde asistență consulară, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4867 secunde