Dezvăluiri incredibile în cazul crimei de la metrou. Poliția: Nu am primit niciun apel la 112

212
Dezvăluiri incredibile în cazul crimei de la metrou. Poliția: Nu am primit niciun apel la 112 - crimametrou762553001-1513258363.jpg
Dezvăluiri incredibile în cazul crimei de la metrou: Poliția Capitalei a anunțat că nu a primit niciun apel la 112 în cazul primei victime care a fost împinsă în fața metroului la stația Costin Georgian. 


Chestorul Nicu Dragoș, director general al Poliției Capitale, a afirmat într-o conferință de presă că nu s-a primit niciun apel la 112 în cazul tentativei de omor de la stația de metrou Costin Georgian.

Cel mai probabil, apelul primei victime la 112 nu a fost transferat de la dispeceratul Sistemului național unic pentru apeluri de urgență către Poliția Capitalei. 


Conform chestorului, în timp ce avea loc cea de-a doua agresiune, de la stația de metrou Dristor, prima victimă și polițistul vizualizau imaginile de pe camere de vedere la metrou. "Sunt 22 de camere de supraveghere, doar una a surprins imaginile. În timpul acestei activități a avut loc accidentul de la stația Dristor", a precizat acesta, adăugând că s-a dispus încetinirea tuturor trenurile la intrarea în stații.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a recunoaște că a existat o oarecare sincopă în modul de acțiune al polițiștilor, asta după ce miercuri îi laudă și promitea recompense pentru intervenția de la metrou. "Bineînțeles că de fiecare dată se poate mai mult", a precizat ministrul. În schimb, tatăl tinerei care a fost împinsă la stația Costin Georgian dar a reușit să se salveze, povestește că a sunat la 112 să anunțe incidentul, dar operatorul l-a sfătuit să ia mai întâi legătura cu angajații de la metrou. Apoi tatăl și fiica au fost plimbați de la un polițist la altul. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3525 secunde