Dezvăluire șoc, despre mașina lui Gheorghe Dincă

389
Dezvăluire șoc, despre mașina lui Gheorghe Dincă - masina35304700-1564643365.jpg

Articole recomandate

Mașina cu care Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceșanu în luna iulie s-a aflat în atenția anchetatorilor care au verificat dispariția Luizei Melencu în luna aprilie. Potrivit Antena 3, informația a fost prezentă într-un raport oficial privind operatiunile derulate in cazul Alexandrei.


În raportul citat se arată că procurorul Liviu Vasilescu de la DIICOT le-a spus procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Caracal, în noaptea dupa telefoanele Alexandrei la 112, că a văzut mașina lui Gheorghe Dincă și în cazul verificarilor pe care le-a facut în dispariția Luizei Melencu, în luna aprilie.

Masina lui Dincă se repeta în înregistrarile video ale camerelor de pe străzi și procurorul a zis că a văzut mașina și în cazul Luizei: un autoturism gri, marca Renault, de tip break. Antena 3 a transmis pe surse ca oficialii le-au spus că masina nu ar fi putut să fie identificata în cazul Luizei.

Dosarul Luizei a fost preluat de DIICOT Craiova în 6 iunie, prin declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8391 secunde