Dezbatere publică privind înființarea Detașamentului Special de Pompieri Cernavodă

409
Dezbatere publică privind înființarea Detașamentului Special de Pompieri Cernavodă - dezbaterepompieri-1618752841.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că luni, 19 aprilie, ora 11.00, va avea loc o dezbatere publică în mediul online, privind înființarea Detașamentului Special de Pompieri Cernavodă. Reamintim că în vederea înființării respectivei subunități, a fost întocmit un proiect de hotărâre de Guvern.

Cei interesați de dezbaterea publică sunt rugați să comunice, la telefon: 021.264.86.17 sau e-mail: [email protected], până duminică, 18 aprilie a.c., ora 12.00, confirmarea participării online la dezbatere, însoțită de coordonatele de contact: nume și prenume (organizație reprezentată), adresa de email la care se transmite link-ul de conectare. În urma transmiterii acestei confirmări, participanților li se va transmite link-ul de accesare. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă/ mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care cei care confirmă participarea trebuie să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.

Reamintim că Detașamentul Special de Pompieri Cernavodă urmează să deservească Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă și va avea 77 de posturi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6242 secunde