DEZBATERE. Care sunt "INTERLOPII" Constanței? Comentează AICI

21790
242
DEZBATERE. Care sunt

Articole de la același autor

Sunt nume de răsunet în județul de la malul mării, toți au auzit despre ei, chiar dacă nu știu exact ce au făcut. Generic, sunt catalogați drept "interlopi", deși au încălcat legea în mod diferit. 


Cristian Gheorghiu, zis Cristel, a ținut prima pagină a ziarelor, alături de amicii lui, după ce a fost implicat în numeroase bătăi sângeroase. A ajuns într-un final după gratii, fiind condamnat la ani buni de închisoare pentru implicare în jefuirea depozitului unui magazin de bijuterii. Adversarii lui, cu care s-a luptat de nenumărate ori prin barurile din Constanța, l-au urmat în închisoare. Printre aceștia, Petrică Tomescu, zis "Frumușelu" - nume de notorietate în Constanța - a fost acuzat de lipsire de libertate, după ce două persoane au acuzat că au fost duse cu forța în barul acestuia, din zona Casa de Cultură, unde au fost sechestrate și bătute. 


Un altul catalogat drept "interlop" încă mai este căutat - este vorba despre Lucian Călimărea, zis "Călin Nebunu", acuzat de implicare în clonare de carduri și scandaluri. De doi ani, polițiștii i-au pierdut urma, bănuiesc doar că s-ar afla în Spania. 
Pe aceeași listă a "interlopilor din Constanța" au fost incluși, de-a lungul anilor, frații Vasea (acuzați de implicare în scandaluri), Giolacai Arsen (acuzat de viol și proxenetism), Iulian Ursoi. Două nume s-au evidențiat: Nuredin Beinur și Ismail Iașar, zis "Săceanu". Despre primul se spunea că avea influență asupra zonei de sud a județului, în vreme ce al doilea ar fi controlat Constanța și stațiunea Mamaia. 


În ciuda a ceea ce s-a vehiculat despre el și a ceea ce, adeseori, povesteau inclusiv polițiștii (care-l bănuiau de camătă), "Săceanu" nu a făcut nicio zi de închisoare. Ba din contră, vecinii și cei care l-au cunoscut au susținut că a ajutat multă lume. Iar Nuredin Beinur a susținut, mereu, că este om de afaceri. 


Cu toate acestea, referitor la toți cei menționați mai sus - și nu numai! - părerile sunt împărțite. Unii cred că legislația penală a fost chiar blândă cu ei, în vreme ce alții consideră că au fost scoși la înaintare de adevărații răufăcători ai Constanței, ce s-au menținut în umbră. Care este părerea dumneavoastră: sunt aceștia "interlopii" Constanței?


Comentează știrea

242 comentarii. Pagina 1 din 25. Click pe pagina dorită : 1 2 ...25 
i
18 februarie 2014
ja

Aia ai lui Vasea sunt mana in mana cu primarul saltimbac al orasului c-ta - mazariche. Dupa ce a fost un conflict intre ei acum 15 ani, in momentul de fata se folosesc unii de altii pentru a-si spori averile.

Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
19 februarie 2014
Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV

Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV

Arabu
19 februarie 2014
Si altii !

De exemplu : politisti , avocati , judecatori ,"oameni de afaceri '' si multi altii care protejeaza afacerile ilicite si pe autorii acestora

Aurora
19 februarie 2014
Cei mai interlopi

Ati uitat sa ii mentionati pe cei mai mari: Adolf Mazare si Guitescu Constantinescu.

Alka
19 februarie 2014
masoneria

Astia nu sunt interlopi . sunt doar fraierii trimisi in fata de baietii la costume . de fratele lu base dc nu se zice nimic ? Fiti seriosi oameni buni si nu va mai cacati pe voi atat . voi vreti doar sa distrageti atentia de la adevaratii interlopi . carora le datoram toate frustarilenoastrrnoastre provocate de neajunsuri .mass media face doar jocuri politice . sfatul meu este sa v-a bagati pula in ea de tara si sa plecati unde vedeti cu ochii .

Marius
19 februarie 2014
interlopi

Se întâmplă lucruri pe care nici măcar eu nu le mai înțeleg… Și-am văzut multe… Uitați-vă și voi la listele alea… În câțiva ani am pierdut mulți prieteni și aproape tot ce aveam și am ajuns în situația în care o mână de oameni decid când și cum o să murim și noi… Nu mai e de respect, onoare, credință sau că suntem toți din același căcat… Ăștia nu mai vin doar după banii noștri sau după noi, vin să ne omoare mamele, femeile, copiii… Copiii tăi, da, da… Ai tăi… Eu vă zic ceva, familia mea n-o să dispară doar pentru că așa vor unii… O să le extermin lor tot neamu’… O să le dau foc la case, la mașini și la tot ce au știut ei vreodată… Și, dac-o facem și pe asta împreună, la fel cum am făcut tot până acum, tre’ s-o lămurim de la început că nu scapă viu niciunu’, că ăștia, chiar paralizați, orbi, surzi, ăștia o să ne caute peste tot… Dac-o să poată să ne scrie numele cu limba, o să fie de-ajuns… A, și vă mai zic ceva… Dacă mai stăm așa, dacă mai așteptăm, o să ne sfâșiem noi între noi ca animalele, că n-o să mai știm bine de rău, o să știm doar de foame…

silviu
19 februarie 2014
nu

EU PRESA SUNTETI CEI MAI MARI INTERLOPI

Liviu
19 februarie 2014
:0

Suna cunoscut :) mereu mi-a placut aceasta cugetare!!!....dar pentru moment sunt doar vorbe...nimeni nu are 2peu sa faca ceva....99% din populatie acceptata sa fie calcata in picioare..sa fie curva unora doar ca sa aiba ce duce acasa la familie...dar nimeni nu se gandeste ca daca am fi uniti..toti am avea ce duce acasa familiei fara nici un fel de problema

Răspuns la: interlopi
Adăugat de : Marius, 19 februarie 2014
Se întâmplă lucruri pe care nici măcar eu nu le mai înțeleg… Și-am văzut multe… Uitați-vă și voi la listele alea… În...
interlopu
20 februarie 2014
interlopi

Alex Belu este interlopul constantei cel cu range q 7 phaeton plus alte limuzine =))

Vasile
20 februarie 2014
Mare

Adevaratii interlopi din Constanta sunt: Nicusor si gasca lui, Mazariche, Prea Smenaritul Shpagadosie si altii care au monopol pe tot orasul. Aia care se bat, violeaza sau fac alte gainarii sunt marionetele astora. In orice organizatie mafiota trebuie sa existe si gainarii care sa atraga atentia publicului.

242 comentarii. Pagina 1 din 25. Click pe pagina dorită : 1 2 ...25 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4875 secunde