DEZASTRU PE ȘOSEA! Două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce un șofer a adormit la volan

1252
DEZASTRU PE ȘOSEA! Două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce un șofer a adormit la volan - 646x52806841800-1546848662.jpg

Articole recomandate

Două persoane au murit și alte două au fost rănite, luni dimineață, după ce s-au ciocnit cu mașinile, înainte de intrarea în localitatea Răcăciuni, județul Bacău. Potrivit primelor informații, șoferul uneia dintre mașini ar fi adormit la volan.

Un grav accident de circulație s-a produs luni dimineață, pe Drumul Național DN2, la intrarea în localitatea Răcăciuni, din județul Bacău.

Două persoane au murit, iar alte două sunt grav rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Din primele cercetări, unul dintre șoferi ar fi adormit la volan și a pătruns pe contrasens.

Potrivit reprezentanților Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași, pe sectorul respectiv carosabilul este umed ca urmare a ninsorilor.

Lucrătorii de la Drumuri și Poduri au acționat pe parcursul nopții cu trei autoutilaje dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant.

Din cauza avarierii grave a autoturismelor și a proiectării acestora pe ambele părți ale drumului, circulația a fost blocată temporar, pentru efectuarea măsurătorilor de către polițiști.

La acest moment, circulația în zonă se desfășoară normal, după degajarea carosabilului de către echipele DRDP Iași, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5921 secunde