Dezastru la admiterea în Poliție din sursă externă! Aproape jumătate dintre candidați "au picat" testarea psihologică, alții nici nu s-au prezentat

Vineri, 29 Aprilie 2016, 00:20
31834
Peste 700 de candidați s-au înscris pentru a ocupa unul dintre cele 62 de posturi de agenți, din sursă externă, scoase la concurs de Poliția Română, la nivelul județului Constanța. 


Numai că, doar jumătate din cei înscriși s-au prezentat la examenul psihologic. 127 de candidați dintre cei 370 prezenți au fost declarați inapți în urma testului psihologic. 


"Meseria de polițist nu este atât de accesibilă pe cât ar fi crezut unii. Ministerul Afacerilor Interne a organizat o selecție serioasă și riguroasă. Vor urma probele fizice și apoi cele teoretice, unde va mai urma o triere. Cred că doar jumătate dintre ei vor mai rămâne, după primul an de muncă, să susțină examenul de definitivare", a declarat pentru "Cuget Liber", Daniel Constantin Avasilcăi, președintele Sindicatului Agenților de Poliție din Constanța. Eventualele contestații cu privire la avizul psihologic de inaptitudine vor fi primite la unitățile care au efectuat recrutarea în termen de 3 zile lucrătoare de la afișarea rezultatului, respectiv până la cel mult 4 mai a.c., ora 16:00, urmând a fi înaintate, de îndată, de către aceste unități Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne în vederea soluționării acestora, conform prevederilor legale în vigoare.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2258 secunde