Deținutul de la Poarta Albă, care a evadat, a fost prins

225
Deținutul de la Poarta Albă, care a evadat, a fost prins - shpic13702646821370327506-1370379491.jpg

Articole de la același autor

După o desfășurare de forțe de mari proporții, la care au participat gardieni de la Penitenciarul Poarta Albă, polițiști și jandarmi, tânărul de 28 de ani, evadat de la locul de muncă unde era repartizat, a fost găsit. 

Alexandru Puenaru a fost găsit, în noaptea de luni spre marți, după aproximativ 12 ore de la dispariție, în parcul din fața Gării Constanța, de către doi ofițeri și un agent din cadrul penitenciarului. 

Reamintim că bărbatul lucra la o clădire în construcție, de pe Șoseaua I. C. Brătianu, când a fugit. Martorii aflați pe șantier în momentul dispariției acestuia spun că deținutul a fugit după ce a fost întrebat cu privire la un furt care a avut loc pe șantier, el negând că ar fi autorul faptei. 

Pe de altă parte, reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă spun că bărbatul a evadat pentru a se vedea cu mama lui, venită la tratament în Constanța. El și-ar fi mințit mama, cum că agentul care-l supraveghea i-a dat învoire să plece de la locul de muncă,

i-a cerut bani, după care s-a plimbat prin Constanța, până când a fost prins. 

Alexandru Puenaru a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru furt. 

El ar fi trebuit să se prezinte, în august, în fața comisiei de propuneri pentru liberare condiționată. Prin gestul comis, însă, este acuzat și de evadare, astfel că pedeapsa i se va mări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2429 secunde