Deținuți de la Poarta Albă confirmați cu COVID-19

356
Deținuți de la Poarta Albă confirmați cu COVID-19 - covid111-1610110209.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au transmis situația actualizată în ceea ce privește cazurilor confirmate cu noul coronavirus din sistemul penitenciarelor. 
„La data prezentei, pentru un număr de 50 de persoane private de libertate confirmate pozitiv SARS-CoV-2 se asigură tratament specific în Penitenciarele-Spital București-Jilava și Constanța-Poarta Albă, sub îndrumarea structurilor de resort din sistemul public de sănătate. Referitor la personalul angajat, precizăm că 79 de polițiști de penitenciare sunt, în prezent, confirmați pozitiv SARS-CoV-2 și respectă recomandările Direcțiilor de Sănătate Publică competente. Administrațiile locurilor de deținere au aplicat măsuri specifice de intervenție, nefiind raportate disfuncționalități în derularea misiunilor și activităților curente”, se arată în comunicatul ANP. 
De menționat totodată, că începând din 3 decembrie 2020, la nivelul penitenciarelor are loc testarea rapidă Ag SARS-CoV-2 a persoanelor private de libertate și a personalului angajat din sistemul administrației penitenciare, în completarea demersurilor cu caracter preventiv. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7892 secunde