Detalii-șoc despre capturarea lui Ghiță. Cum a fost dat de gol de fratele său

3588
2
Detalii-șoc despre capturarea lui Ghiță. Cum a fost dat de gol de fratele său - ghita82511600-1492150946.jpg

Articole recomandate

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dezvăluit într-o intervenție TV care a fost contextul în care a fost capturat fugarul Sebastian Ghiță. 








Sebastian Ghiță a fost reținut în cursul nopții la Belgrad, a povestit ministrul de Interne, Carmen Dan: acesta se afla pe stradă împreună cu fratele său, aspect care s-a dovedit fatal pentru fugarul român.

Sebastian Ghiță a fost legitimat de Poliția sârbă și a prezentat acte false, însă fratele lui avea documentele reale. Acesta a fost momentul în care cei doi au fost duși la sediul Poliției, iar autoritățile au efectuat toate verificările care au dus la identificarea sa, ootrivit ministrului de Interne.

Capturarea lui Ghiță s-a produs înainte de miezul nopții, în jurul orei 11:50. Acesta era pe stradă cu fratele său când polițiștii le-au cerut actele. Ghiță a prezentat acte false și a pretins că e sloven, dar vorbea engleza. De asemenea el a negat că e Sebastian Ghiță.

Potrivit unor informații apropiate anchetei, fratele lui Sebastian Ghiță era filat de polițiștii sârbi, după informații primite dinspre partea română.

"Autoritățile sârbe au efectuat toate acțiunile în baza informațiilor primite de la Poliția Română. Polițiștii sârbi au avut toate informațiile astfel încât să-l poate reține", a declarat ministrul de Interne.

Ministrul de Interne nu a dorit să facă estimări cu privire la perioada de timp care va fi necesară pentru extrădarea fostului deputat.

Până să se inițieze procedura de extrădare, a precizat Carmen Dan, lui Ghiță i se va face un dosar penal în Serbia pentru deținerea de acte false. Abia ulterior vor fi derulate procedurile specifice de extrădare.

"Acum este în custodia autorităților sârbe. Politiștii români nu îl însoțesc acum", a precizat Carmen Dan la Realitatea TV.

Fostul deputat, căutat din decembrie de autoritățile române, își lăsase barbă și se îmbraca diferit.



Comentează știrea

,Murphy
16 aprilie 2017
Mai intai....

Mai intai va fi judecat si condamnat in Serbia, apoi va cere azil politic si va primi, apoi va candida la functia de Prim Ministru al Serbiei si va castiga, apoi va face o vizita de prietenie sarbo-romana in vie si va participa Laura Codruta Kovesi, Coldea Florian si Carmen Dan, vor canta impreuna in vie la Ghita si vor bea vin din podgoria lui Sebi Ghita, fost cetatean roman cu cetatenie sarba.

MIHAI
18 aprilie 2017
CLASA PORCINA SI JUSTITIA

In sfarsit , incepem sa ne dumirim . Ghita a fost arestat deoarece energica ministresa cu problem interne , Carmen ( n-are legatura cu opera cu acelasi nume ) a aflat prin mijloace specifice ca mult cautatul Ghita si-a lasat barba si se imbraca diferit , avand o bogata garderoba pe care o cara dupa el . Fondul problemei este altul . O jigodie cu infatisare umana , un jeg social , care s-a imbogatit rapid si a intrat in " elita " celor care l-au creat , a demonstrat inca o data ce javre politicianiste conduc Romania si cat le pasa acestora de problemele cetatenilor si de soarta țării . Judecarea si condamnarea acestui derbedeu nu va rezolva nimic , Vorba lui Becali ; Lui Ghita nu-i pasa . Va face puscarie 2-3 ani si va ramane cu banii , Trebuie judecata intreaga banda politicianista . Dar cine s-o faca ? Legile sunt facute de clica conducatoare , si aplicate de judecatorii numiti de ea . Si cine a adus la putere aceasta malefica gasca politicianista ? Noi , bravii cetateni romani . Ne meritam soarta , Grav este ca nici nu banuim ce ne asteapta de acum incolo .

Pagina a fost generata in 0.4624 secunde