Detalii incredibile ale anchetei incediului din Km 4-5. Femeia și-ar fi înjunghiat fetița

9860
4
Detalii incredibile ale anchetei incediului din Km 4-5. Femeia și-ar fi înjunghiat fetița - detalii-1504716537.jpg
Răsturnare de situație în cazul teribilului eveniment din cartierul Km 4-5, în urma căruia o femeie și fetița acesteia, în vârstă de un an, au fost găsite carbonizate după un incendiu devastator.

Potrivit anumitor surse din cadrul anchetei, femeia și-ar fi înjunghiat cu un cuțit copilul și apoi ar fi dat foc apartamentului în care locuiau. Cealaltă fiică a femeii, în vârstă de 4 ani, a fost salvată în ultimul moment de un vecin.

Un miros puternic de fum avea să alerteze locatarii unui bloc din zona Km 4-5, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie, după ce la un apartament situat la etajul 1 a izbucnit un incendiu. În locuință se aflau o femeie de origine ucraineană, alături de cele două fiice ale sale, cu vârste de 1 și 4 ani. Deși inițial s-a crezut că incendiul ar fi fost produs din cauza unui scurt-circuit, această variantă a fost demontată de anchetatori, în urma rezultatelor preliminare oferite de medicii legiști.

De altfel, un cititor al ziarului "Cuget Liber" ne-a semnalat că ancheta ar urma să fie mai complicată decât s-ar părea la o primă vedere.

"E ceva putred la mijloc și nu se leagă. Dacă vorbim despre un scurt-circuit, se aprind lucruri ușor inflamabile pe rază mică, mai mult mocnit și ai tot timpul din lume să te autosesizezi și să pleci. Acolo a fost o flacără violentă din prima, se pare și asta se realizează doar cu combustibil extrem de inflamabil. Mai trebuie căutat", explica cititorul nostru în cadrul unui comentariu.

Exact asta s-a și întâmplat. În condițiile în care butelia a fost găsită intactă, anchetatorii au mers pe pista unui incendiu pus intenționat de femeie, după o crimă cu premeditare.

Potrivit vecinilor, între Inna, femeia de 33 de ani și soțul acesteia existau disensiuni și certuri destul de dese, chiar dacă bărbatul era plecat în Germania, pentru a-și întreține familia.

"În urma expertizei medico-legale, formulată de medicii legiști ai Serviciului Județean de Medicină Legală Constanța s-a stabilit că pe corpul victimei minore existau plăgi de înjunghiere, fiind vorba cel mai probabil de un cuțit", au precizat surse din cadrul anchetei.

De asemenea, femeia este suspectată că imediat după ce a comis oribila crimă, și-ar fi incendiat apartamentul.

Drept urmare, s-a început urmărirea in rem pentru omor, tentativă de omor și distrugere.

Fiica cea mare a femeii, în vârstă de 4 ani, a fost salvată în ultimul moment de un vecin. Copila a fost transportată la spital, în stare de comă, fiind intoxicată cu fum. Ulterior, starea de sănătate a fetiței s-a ameliorat și acum se află în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

Andreea
7 septembrie 2017
Ce crima

Ce crima odioasa! În ce hal a ajuns femeia aceasta dacă și-a omorât propriul copil cu o cruzime atroce. Sunt curioasa ce a determinat - o sa săvârseasca fapta!?

Toma Necredinciosul
7 septembrie 2017
Din pacate intuitia mea a fost corecta !

In general mamele sunt extrem de protective , trec si prin foc pentru a-si salva copilasii , aici nu a fost cazul ! Aici discutam despre o mama labil psihic care in urma neajunsurilor si a certurilor cu sotul a devenit criminala si sinucigasa in acelasi timp ! Andreea , acum cred ca ai inteles !

dupont
7 septembrie 2017
Mărturie de împrumut de bani grave între individ. Adresă e-mail : [email protected]  

                                               Multumesc Domnului Sunt doamna DUPONT Carole căutând împrumut pentru mai mult de 7 luni am fost de multe ori smulse pe site-urile de împrumut prin dorința de a face un împrumut la mai multe persoane, dar în cele din urmă nu am primit nimic în contul meu. Din fericire, am dat peste o mărturie a împrumutului făcut de doamna chantal BERNET în ceea ce privește doamna MERCIER Jessica Am contactat-o ​​și apoi mi-a spus procedurile pe care trebuie să le fac pentru a obține împrumutul ceea ce am făcut pentru a obține împrumutul de 45.000 de euro pentru a-mi realiza proiectul. Motivul pentru care mi-am luat timp să-mi mărturisesc onestitatea pe net.  Așa că adresez tuturor celor care au nevoie să o contacteze                                                         e-mail:                                        [email protected]                                        [email protected]

dupont
7 septembrie 2017
Mărturie de împrumut de bani grave între individ. Adresă e-mail : [email protected]  

Mărturie de împrumut de bani grave între individ. Adresă e-mail : [email protected]                                                  Multumesc Domnului Sunt doamna DUPONT Carole căutând împrumut pentru mai mult de 7 luni am fost de multe ori smulse pe site-urile de împrumut prin dorința de a face un împrumut la mai multe persoane, dar în cele din urmă nu am primit nimic în contul meu. Din fericire, am dat peste o mărturie a împrumutului făcut de doamna chantal BERNET în ceea ce privește doamna MERCIER Jessica Am contactat-o ​​și apoi mi-a spus procedurile pe care trebuie să le fac pentru a obține împrumutul ceea ce am făcut pentru a obține împrumutul de 45.000 de euro pentru a-mi realiza proiectul. Motivul pentru care mi-am luat timp să-mi mărturisesc onestitatea pe net.  Așa că adresez tuturor celor care au nevoie să o contacteze                                                         e-mail:                                        [email protected]                                        [email protected]

Răspuns la: Din pacate intuitia mea a fost corecta !
Adăugat de : Toma Necredinciosul, 7 septembrie 2017
In general mamele sunt extrem de protective , trec si prin foc pentru a-si salva copilasii , aici nu a fost cazul ! Aici discutam despre o mama labil...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5563 secunde