Detalii din cazul adolescentului care a murit la subsolul unui restaurant din Năvodari

Vineri, 24 Iulie 2020, 10:18
259
Necropsia urmează să stabilească din ce cauză a survenit decesul tânărului de 17 ani, din județul Botoșani, angajat pe vară la Scoica Land din Năvodari. 


Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul de 17 ani se ocupa cu treburi gospodărești, făcea curățenie, tundea iarba, iar în după-amiaza zilei de joi, 24 iulie, a coborât în subsol pentru a face curățenie. În subsol este un grup sanitar, dar și o cameră tehnică, cu o adâncime de aproximativ un metru, unde se acumulează apă de obicei. Aceleași surse spun că tânărul ar fi fost găsit de colegii de la restaurant, în subsol, lângă niște țevi, inconștient și cu urme de vărsături. 


La fața locului au ajuns specialiști care au efectuat măsurători și au constatat absența unor scurgeri de gaze. 


Reamintim că ieri, în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, a fost găsit inconștient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari. În urma efectuării protocolului de resuscitare, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia. Conform primelor cercetări, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență. La fața locului, s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Arme Exploziv si Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanța, care efectuează cercetări  cu privire la stabilirea substanțelor dintr-un puț care se afla în încăperea din subsolul imobilului. De asemenea, este și un echipaj CBRN de la IJSU, pentru a stabili dacă sunt eventuale substanțe.


Totodată, inspectori din cadrul ITM Constanța au deschis o anchetă în care desfășoară verificări de specialitate.


Pagina a fost generata in 0.2615 secunde