Detalii din ancheta scandalului în care au fost implicați Mario Fresh și Jador

199
Detalii din ancheta scandalului în care au fost implicați Mario Fresh și Jador - 16iuniemariojador-1592306035.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni continuă cercetările în cazul scandalului care a avut loc, duminică dimineață, în parcarea unui club din stațiunea Mamaia, în urma căruia cântăreții Jador și Mario Fresh au avut de suferit. 


Potrivit unor surse apropiate anchetei, până în prezent s-a reușit identificarea a patru dintre cei șase suspecți, iar toți patru sunt din București și urmează să fie chemați la audieri. Pe de altă parte, polițiștii au decis schimbarea încadrării juridice a faptei, din loviri și alte violențe, în încăierare. 


Reamintim că duminică dimineață, în jurul orei 4,30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club din stațiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict. 


Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței. 


Persoanele în cauză, respectiv Jador și Mario Fresh, au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere. 


Cât privește motivele care au dus la izbucnirea scandalului, se vehiculează mai multe: una din variante ar fi că Jador ar fi refuzat să facă poze cu un grup de fete, apropiate ale suspecților, spunând că este obosit; o altă variantă este că cele două grupuri s-au certat din cauza unei mese, la care doreau ambele grupuri să stea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0522 secunde