Detalii din ancheta demarată privind cadavrul găsit pe câmp, la marginea orașului Ovidiu

361
Detalii din ancheta demarată privind cadavrul găsit pe câmp, la marginea orașului Ovidiu - xcadavruovidiu-1631011465.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a stabili împrejurările care au dus la moartea bărbatului de 62 de ani, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit, luni, 6 septembrie, într-un tub de azbociment de pe câmp, la marginea orașului Ovidiu.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, până în prezent se bănuiește că decesul a survenit în urma unui accident. Bărbatul era din Ovidiu și era angajat ca cioban la o fermă din localitate. În cursul săptămânii trecute, acesta a dispărut. Proprietarul fermei a găsit ovinele pe câmp, dar nici urmă de cioban. Bănuind că bărbatul ar fi renunțat la sarcinile sale fără să-l înștiințeze, nu a anunțat autoritățile cu privire la dispariția acestuia.

După câteva zile, mai precis în cursul zilei de luni, 6 septembrie, în jurul orei 15.30, un alt cioban care ieșise cu ovinele pe câmp a făcut descoperirea macabră. Din cercetările la fața locului, oamenii legii bănuiesc că victima a căzut în tubul de azbociment, cu un diametru de aproximativ 60 de centimetri, în momentul în care ar fi încercat să salveze un ied, care căzuse la rândul lui în tubul respectiv. De altfel, sub cadavrul bărbatului a fost găsit cadavrul unui ieduț.

De menționat că pe trupul neînsuflețit nu au fost găsite urme vizibile de violență, se bănuiește că victima s-a lovit la cap în momentul în care a căzut, ceea ce i-ar fi cauzat și decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru necropsie, în vederea stabilirii cauzelor decesului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4131 secunde