DETALII DESPRE ACCIDENTUL DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI/ ȘOFERUL DE 21 DE ANI, CU PERMIS DE CÂTEVA LUNI, NU A PUS FRÂNĂ DELOC

5443
4
DETALII DESPRE ACCIDENTUL DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI/ ȘOFERUL DE 21 DE ANI, CU PERMIS DE CÂTEVA LUNI, NU A PUS FRÂNĂ DELOC - cinci-1519244445.jpg

Articole de la același autor

Patru persoane au fost spulberate, în această seară, pe trecerea de pietoni din zona Doraly. Un copil a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital cu răni grave. Deși primele informații spuneau că una dintre victime ar fi mama copilului, de fapt aceasta se afla în spatele tuturor în momentul tragediei, întreaga scenă de groază derulându-se chiar sub ochii ei.


Tatăl copilului se află în stare gravă la spital. Victimă este și iubita șoferului care a provocat accidentul. De asemenea, încă o femeie este rănită.


Șoferul este din Buzău și are 21 de ani. În momentul impactului, se afla în mașină cu iubita. Acesta nu ar fi pus frână deloc!






Comentează știrea

Un om
21 februarie 2018
Tragic

Astfel de tragedii se intampla cand te crezi zeul volanului ! Daca adapta viteza la limita din oras avea timp sa franeze! Un astfel de individ ar trebui sa nu mai puna mana pe volan toata viata lui si pedeapsa cu suspendare e prea mica pt povara pe care o are pe suflet! Din pacate in aceasta lume unii nu platesc ,poate pe alta lume vor plati inzecit! Tragedie!

Mazare
22 februarie 2018
Glontul

Soferul impuscat in cap in strada si toata familia lui ca au creeat un animal

Nume
22 februarie 2018
Pularau de moldovean

Iubita ii facea felatie d-aia n-a franat...era in extaz!! Fireati ai dracu de putoi de 20 de ani cu cine va da voua permise...nenorocitilor...v-as mitralia pe toti cu familiile voastre cu tot!!

Legionarul
23 februarie 2018
Copil iresponsabil.

Legislația ar trebui schimbata, permisul auto ar trebui dat începând cu vârsta de 25 de ani. Personal, consider ca un om sub 25 de ani încă nu este suficient de responsabil. Marea majoritate a accidentelor confirma acest lucru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6463 secunde