Descoperirea zilei, în urma accidentului din Dunăre. Unde a fost găsit ultimul cadavru

689
Descoperirea zilei, în urma accidentului din Dunăre. Unde a fost găsit ultimul cadavru - dunaremasinadunare30261100465x39-1509026717.jpg
Ultima dintre cele 4 victime dispărute în cazul accidentului halucinant de la Coronini, unde o mașină a căzut în apa Dunării, a fost găsită pe malul sârbesc al Dunării, după aproape 3 săptămâni de la incident. Este vorba despre capul familiei, Bănuț Jurji, anunță observator.tv. 


Pe 7 octombrie, la câțiva km de Coronini, pe DN57, a avut loc un grav accident de circulație. Un autoturism în care se aflau cinci persoane, într-o curbă deosebit de periculoasă, a plonjat în apele Dunării într-o zonă cu curenți foarte puternici și apă foarte adâncă. Singurul care a reușit să se salveze din mașina care s-a scufundat a fost șoferul.


Mașina a fost scoasă din apă cu ajutorul scafandrilor, dar ocupanții au fost luați de ape. Săptămâna trecută au fost găsite pe malul sârbesc al Dunării Vandana Jurji (mama), fetița de 3 anișori și băiatul, Bebe Jurji. Astăzi a fost găsit și Bănuț Jurji, capul familiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde