Descoperire ȘOCANTĂ în județul Constanța / Cadavrul unui călugăr decapitat găsit într-un sac

1205
3
Descoperire ȘOCANTĂ în județul Constanța / Cadavrul unui călugăr decapitat găsit într-un sac - crima-1321775541.jpg
Cadavrul găsit sâmbătă dimineață într-un șanț la marginea comunei Ghindărești nu a fost deocamdată identificat. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Gelu Manolescu, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit într-un sac de rafie, legat cu sârmă. Victima era decapitată, iar capul a fost găsit tot în același sac. Inedit este faptul că descoperirea cât se poate de macabră a fost făcută chiar pe strada pe care locuiește primarul comunei Ghindărești, pedelistul Vasile Simion.

La această oră, investigatorii se află încă la locul în care a fost găsit abandonat cadavrul, de unde încearcă să strângă probe care i-ar putea ajuta la aflarea modului cum a fost înfăptuită crima și la identificarea autorului acesteia.

Comentează știrea

rex
19 noiembrie 2011
javrele pd-iste

Javrele si-au pus si la Ghindaresti primar. Au stricat si etnia lipoveneasca. Toate relele si nenorocirele de pe pamant sa-i urmareasca si sa-i bantuie pe acesti nemernici si cel mai mult pe CIUDATENIA de la Cotroceni.

marian
19 noiembrie 2011
javra e mintea ta cretina

Daca esti incopetent sa vb asa ceva despre etnia lipoveneasca.Nu murdari tu o natieare de oameni care nu au nici o vina.(Daca o facut?)cineva din sat sa fie judecat dar nu murdari tot satul.Si s-ar putea sa te dea in judecata de vorbele grele pe care le-ai spus.Iar daca vroiai sa vorbesti pe plan politic mai bine taci si vezi de treaba ta.

Catalin
20 noiembrie 2011
marian,rex e o javra a pesedeului constantean

chiar si numele de caine e numai bun,fara sa-si dea seama imbecilul si orice se intampla de vina e pdl ul si Basescu,eventual chiar Basescu l-a omorat pe ala sau i-a determinat pe lipoveni sa devina criminali,hahahaha

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Cadavru suspect la Ghindărești
Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Ucis după un scandal în discotecă
Marţi, 15 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Mărturisiri din ,,casa groazei''
Pagina a fost generata in 0.5317 secunde