DESCOPERIRE ȘOCANTĂ! PREOT DE 40 DE ANI, GĂSIT SPÂNZURAT

1297
1
DESCOPERIRE ȘOCANTĂ! PREOT DE 40 DE ANI, GĂSIT SPÂNZURAT - criminalisti132-1511083056.jpg

Articole recomandate

Un preot din satul Grindeni, comuna Ostroveni a fost găsit de un vecin spânzurat chiar în curtea casei sale. Acesta a lăsat și un bilet de adio în unde explică motivele care l-au determinat să se sinucidă. 


Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul a fost găsit de un vecin, care a sunat la 112 și a anunțat poliția. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că bărbatul s-a sinucis. O dovadă în acest sens este biletul de adio lăsat de preot, prin care acesta explicat de ce a recurs la acest gest. Oamenii legii au precizat că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări în continuare, informează GdS.

Preotul Ionel Neagu, avea doar 40 de ani. Motivul acestui gest radical ar fi acela că nu se mai înțelegea cu familia.


Comentează știrea

Murphy
19 noiembrie 2017
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. N-a mai rezistat psihic. Familia este probabil pe ultimul plan la guvernantii nostrii. Este un dezastru la nivel national. Tinerii nu-si mai pot intemeia o familie in ziua de azi. Daca au un loc de munca, acesta nu mai este sigur de la o zi la alta, daca imprumuta bani din banci pentru o casa, intervine Robor si Bibor si-i face praf. In ce tara traim oare ? Dar avem top 300 milionari si miliardari, si top 23 milioane de saraci. Totul e ok, scapa cine poate !

Pagina a fost generata in 0.3957 secunde