Descoperire macabră la Năvodari

352
1
Descoperire macabră la Năvodari - spanyurata-1448302672.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 47 de ani, din orașul Năvodari a decis să își încheie socotelile cu viața. Gica Daniela Ștefan s-a spânzurat în locuința sa, situată pe strada Constanței. Conform anchetatorilor, cadavrul nu prezenta urme de violență și nu sunt luate în calcul alte variante. 


Potrivit unor surse, femeia fusese diagnosticată cu schizofrenie paranoidă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central din Constanța pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzei decesului.


Comentează știrea

Tavi
2 decembrie 2015
Munca la domiciliu

Proiect nou, de talie mondiala ! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer ! Oferim curs de instruire GRATUIT si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem si oferim seriozitate. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A venit la mare să se sinucidă
Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : S-a aruncat în canal din cauza datoriilor
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Bobocel pentru o zi", la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.5168 secunde