DESCOPERIRE MACABRĂ! CONSTĂNȚEAN DE 37 ANI, GĂSIT MORT ÎNTR-UN ȘANȚ DE PE MARGINEA DRUMULUI

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
5327
Ieri, în jurul orei 18.00, un cetățean a sesizat faptul că, într-un șanț, de la marginea drumului ce face legătura între Constanța și Tulcea se află o persoana decedată.


Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă. În urma activităților desfășurate de polițiștii constănțeni, s-a stabilit identitatea decedatului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din sat Cheia, județul Constanța.


Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirea împrejurărilor în care s a produs evenimentul.


Cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi luate masurile legale prin unitatea de parchet competentă.


Bărbatul era din Galați, avea mutație la Constanța și lucra ca cioban. Cadavrul a fost descoperit pe DN Constanța-Tulcea, de la Tulcea spre Constanța, la borna km 264, în apropierea loc Palazul Mic, la 11 km de Tariverde.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.4442 secunde