Descinderi pentru prinderea unor indivizi periculoși. Inclusiv la Constanța!

257
Descinderi pentru prinderea unor indivizi periculoși. Inclusiv la Constanța! - perchezitii-1596822705.jpg
Zeci de percheziții au avut loc, vineri, în mai multe județe ale țării, pentru depistarea și reținerea unor suspecți de mai multe infracțiuni: tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică, viol etc. În total, au arătat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, au avut loc 41 de percheziții domiciliare.

"Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal și încarcerarea persoanelor condamnate. Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză. Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice", se arată în comunicatul M.A.I.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, perchezițiile ar fi avut loc în județele Constanța, Galați, Dâmbovița, Arad, Mureș, Covasna, Dolj, Harghita, Prahova, Mehedinți și Hunedoara.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4604 secunde