Descinderi la traficanții de droguri din Constanța

757
2
Descinderi la traficanții  de droguri din Constanța - fondperchezitii-1431534395.jpg

Articole de la același autor

Peste trei kilograme de droguri! Aceasta este captura impresionantă a polițiștilor constănțeni de la Crimă Organizată, împreună cu procurorii DIICOT, care au destructurat o grupare specializată în cultivarea și vânzarea de droguri de risc.

Mobilizare de forțe, ieri, în județul Constanța. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO), împreună cu procurorii DIICOT, criminaliști, mascați, ofițeri SRI și jandarmi au descins la nouă locuințe din municipiul Constanța și localitățile Ovidiu și Valu lui Traian.

Prizat, fumat, pentru toate "gusturile"

Acțiunea oamenilor legii a vizat un grup infracțional care, în perioada 2014 - 2015, a pus în vânzare droguri de risc și substanțe interzise pe raza municipiului Constanța. Concret, indivizii aveau la domicilii adevărate sere în care preparau drogurile, împreună cu toate sistemele necesare pentru întreținerea acestora, mai precis, instalații de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare, de încălzire.

În urma descinderilor, oamenii legii au găsit o instalație pentru cultură de canabis "indoor", 30 de grame de marijuana, trei kilograme de substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive - folosită pentru prepararea așa-numitelor jointuri, dar și 800 de grame de substanță pulverulentă, adică prafuri pentru prizat.

Pentru întreaga acțiune, oamenii legii au depus eforturi imense pentru monitorizarea indivizilor implicați. În acțiune ar fi fost implicat chiar și un ofițer sub acoperire.

Șapte indivizi, săltați

La sfârșitul descinderilor, șapte persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Constanța. Oamenii legii vor stabili ce implicații a avut fiecare membru al grupării și ce măsuri legale se impun.

"Au fost depistate șapte persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, de cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive", au precizat oamenii legii.

Comentează știrea

catalin
14 mai 2015
Angajare imediata !!!!!

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Anon
18 mai 2015
Sunteti prosti.

Prafu nu era de prizat, se punea pe vegetala succesibila. Sunteti prosti la maxim!! LA MAXIIIIIIIIIIIIIIM, si populatia va crede. Va zice unu din asa zisa "STRUCTURA CRIMINALAAAAAAAAAAAAAA" . Moarte diicotului. Sunteti prosti cu iq `100 care au puterea in mana. Nu s-a terminat. Ne intoarcem.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3061 secunde