Descinderi la braconieri. Garda de Coastă a confiscat păstrugă, icre negre și mii de lei

611
Descinderi la braconieri. Garda de Coastă a confiscat păstrugă, icre negre și mii de lei - harsovaperchezitii-1621359510.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au descins, la începutul acestei săptămâni, în trei percheziții domiciliare, la persoane suspectate de braconaj piscicol. Acțiunea a fost coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova. Astfel, oamenii legii din cadrul Gărzii de Coastă au descins, luni, 17 mai, la trei adrese din localitatea Bordușani, județul Ialomița, la persoane suspecte că desfășoară activități de braconaj piscicol. În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, patru pești din specia păstrugă în greutate de 15 kilograme, 24 borcane ce conțineau aproximativ 5 kilograme icre negre, precum și suma de 23.000 lei.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări cu privire la două persoane, cetățeni români, cu vârste de 61 și 66 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor și subproduselor de sturioni, producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial și pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3259 secunde