Descinderi într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

165
Descinderi într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani - evaziune-1452192402.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Teleorman au organizat o acțiune și au descins în 17 locații din Constanța, Ilfov, Teleorman și București. Oamenii legii fac cercetări într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. În vizorul lor sunt patru persoane care ar fi prejudiciat bugetul statului cu peste 4.500.000 de lei prin infracțiuni economice în domeniul comerțului cu băuturi alcoolice. 


"În perioada 2010 - 2014, în calitate de reprezentanți legali ai două societăți comerciale care aveau ca obiect de activitate comerțul cu băuturi alcoolice, din municipiul Alexandria, ar fi constituit un grup infracțional organizat, în scopul săvârșirii de infracțiuni economice.   
Pe parcursul derulării activității infracționale, grupul ar fi fost sprijinit de alte persoane, în calitate de asociați, administratori sau împuterniciți ai altor 10 societăți comerciale din București și Ilfov, cu un comportament de tip fantomă. Prin efectuarea unor operațiuni financiare fictive, cei în cauză s-ar fi sustras de la plata obligațiilor fiscale cu 4.520.471 de lei", au precizat polițiștii. 


În urma descinderilor, oamenii legii au luat două laptop-uri, două hard disk-uri, cinci stick-uri de memorie, dar și mai multe documente. Pentru recuperarea prejudiciului, oamenii legii au instituit sechestru asupra a 14 autoturisme și a nouă imobile (case și terenuri) deținute de cei în cauză. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3358 secunde