Descinderi în Constanța! Traficanți de droguri, luați pe sus de mascați

1748
3

Articole de la același autor

Desfășurare impresionantă de forțe, ieri, pe străzile  din municipiul Constanța. Mascații tuturor forțelor de intervenție au descins, la locuințele mai multor indivizi care sunt acuzați de trafic de droguri. 


Marți dimineață, ora 6. Mascații con-stănțeni intervin în forță în Constanța, dar și în Valu lui Traian, la locuințele mai multor persoane, marea majoritate fiind de etnie romă. Oamenii legii spun că știau la ce se așteaptă în momentul în care au intervenit la casele romilor, mai multe locuințe vizate fiind situate pe străzile Sarmizegetusa și Olteniei din municipiul Constanța. Aici, într-o singură casă, mascații au găsit peste 20 de persoane. Acțiunea nu i-a prea pus în dificultate, însă s-au găsit și câțiva bărbați mai dornici de scandal și care nu înțelegeau de ce s-au trezit în casă cu jandarmii cu cagulele pe față. Într-un final, spiritele s-au liniștit, iar toate persoanele prezente s-au conformat. 


Duși la audieri 
Acțiunea a fost desfășurată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, sub coordonarea DIICOT - Serviciul teritorial Constanța. La descinderi au participat polițiști din Constanța și Tulcea, procurori, dar și jandarmi din cadrul SAS, IJJ și GMJ. Anchetatorii au percheziționat locuințele suspecților timp de câteva ore. La sfârșitul acțiunii, au ridicat cutii cu bunuri, dar și mai mulți indivizi, pe care i-au condus la audieri. 19 locuințe au fost verificate, simultan, de oamenii legii. 


Sute de pliculețe de droguri, la ei acasă 
Polițiștii spun că este vorba despre mai multe persoane care ar fi implicate în trafic de droguri de risc și substanțe psihoactive. Anchetatorii spun că aveau indicii de mai mult timp că indivizii fac trafic de droguri, așa că au organizat o acțiune pentru a-i prinde. Procurorii DIICOT au aflat faptul că cei implicați cumpărau droguri de pe internet. Aveau mai multe site-uri la dispoziție, iar comenzile le veneau prin curier. Apoi, aceștia distribuiau marfa persoanelor interesate din municipiul Constanța. Însă bineînțeles că drogurile erau folosite și pentru consumul propriu, mai mulți indivizi fiind niște clienți mai vechi ai oamenilor legii. În locuințele suspecților, procurorii și polițiștii au găsit sute de pliculețe cu droguri, dar și mai multe arme. 


"În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliției pentru cercetări 12 persoane, la domiciliile cărora au fost găsite 628 pliculețe cu substanțe sus-ceptibile de a avea efecte psihoactive, 61 comprimate medicamente cu regim  special, cinci țigarete confecționate arti-zanal cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, cinci cartoane de țigări fără timbru, o sabie, o armă cu aer comprimat", precizează oamenii legii. 




Comentează știrea

ziarist mincinos
15 octombrie 2014
etnobotanice

captura lu peste, 628 de pliculete de etnobotanice care insumeaza in jur de 60 grame de otrava.

unu'
15 octombrie 2014
totusi...

...cu traficantii, etnobotanice/droguri, nu e mai simplu sa ii faca pierduti, un glont in cap, din greseala, s-a opus arestarii, samd.... oricum tiganii nu stiu sa traiasca in comunitate, sa respecte oamenii, legea....

consumator
15 octombrie 2014
diicot

oameni buni si inteligenti, cine credeti ca baga aceasta otrava in tara? 1 guvernul a bagato prima oara sa-i faca dependenti! iar acum DIICOTU ii intretine si isi umple conturile cu bani!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5832 secunde