Descinderi de amploare în Constanța, într-un dosar cu un prejudiciu de 800.000 de euro

565
Descinderi de amploare în Constanța, într-un dosar cu un prejudiciu de 800.000 de euro - descinderideamploareprejudiciu-1418056542.jpg

Articole de la același autor

Percheziții de amploare au avut loc, ieri dimineață, în județul Constanța. Aproximativ 90 de polițiști sprijiniți de luptătorii mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au descins la 34 de adrese din județul nostru, atât la locuințele mai multor persoane, cât și la sediile unor firme. 


Acțiunea a fost coordonată de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Au fost vizate opt persoane bănuite că, anul acesta, ar fi comis mai multe fapte de evaziune fiscală și spălare de bani, în domeniul materialelor reciclabile, a comerțului cu cereale și al construcțiilor. 


Potrivit primelor cercetări, prejudiciul a fost estimat la aproximativ 800.000 de euro. La finalul perchezițiilor, opt suspecți au fost conduși la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspecților și recuperarea prejudiciului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4157 secunde