Descinderi cu mascați, la Medgidia

658
1
Descinderi cu mascați,  la Medgidia - proxenetimedgidia-1443719530.jpg

Articole de la același autor

Ieri, dis-de-dimineață, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au dat năvală în cinci locații din Medgidia. Polițiștii din localitate aveau informații că la adresele respective stau mai multe persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de proxenetism.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat 43 de telefoane mobile, trei tablete, un laptop, bijuterii și două autoturisme. De asemenea, anchetatorii au găsit și suma de 10.000 de lei.

În urma descinderilor, 20 de persoane au fost escortate la sediul Poliției, pentru a da declarații. Cazul a fost coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. La finalul cercetărilor, magistrații au decis să rețină trei bărbați pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Mursel I., de 50 de ani, Selciuc I., de 24 de ani, și Sercin I., de 18 ani, toți din Medgidia, au ajuns, ieri, în fața completului de judecată cu propu-nere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Crina
4 octombrie 2015
De ce suntem vazuti peste tot!

De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected] sau adresa de facebook Crina si Iulian Dimache-Sima

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5456 secunde