DESCINDERI CU MASCAȚI la evazioniștii cu băuturi alcoolice

191
DESCINDERI CU MASCAȚI la evazioniștii cu băuturi alcoolice - 5iunieperchezitii-1401983341.jpg

Articole de la același autor

În această după-amiază, peste 200 de polițiști desfășoară 44 de percheziții, în județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Dolj, Olt, Maramureș, Iași și Vrancea, precum și în municipiul București, într-o cauză în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de evaziune fiscală.


Acțiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, cu sprijinul tehnic și informativ al Direcției Informații și Protecție Internă.


Perchezițiile se desfășoară la sedii și puncte de lucru ale mai multor agenți economici și la patru persoane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul producerii și comercializării de produse accizabile.


În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii vor ridica, în vederea continuării cercetărilor, acte contabile, înscrisuri și orice alte bunuri ce au legătură cu cauza și vor conduce la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru audieri, persoanele implicate în activitatea de evaziune fiscală. 
  
Față de persoanele suspecte se reține că, în perioada 2013 - 2014, ar fi produs bunuri accizabile, ce intră sub incidența sistemului de antrepozitare fiscală, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea fiscală competentă și nu au înregistrat evidența contabilă a societăților, sustrăgându-se de la plata obligațiilor fiscale către bugetul de stat.


Produsele astfel obținute, cu ajutorul unei instalații clandestine, aflată într-un spațiu al unei societăți comerciale de pe raza județului Constanța au fost comercializate fără documente justificative și certificate de conformitate, atât în municipiul Constanța cât și în cele șapte județe menționate mai sus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4304 secunde