Descinderi ale DIICOT la Sunwaves. 3 dealeri și 8 consumatori depistați de polițiști

650
Descinderi ale DIICOT la Sunwaves. 3 dealeri și 8 consumatori depistați de polițiști - amenzisutemiilei1430756200-1471854304.jpg
Polițiștii constănțeni au prins în flagrant delict 11 bărbați care dețineau sau ofereau spre vânzare droguri risc și de mare risc, precum și substanțe psihoactive. În urmă cu două zile, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Constanța, sub coordonarea procurorului DIICOT Constanța, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, la festivalul de muzică electronică, Sunwaves, în stațiunea Mamaia.

În urma acțiunii, polițiștii au depistat în flagrant 11 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 36 ani, din București, Galați, Cluj, Bârlad și Constanța. 8 dintre tineri erau consumatori de droguri de risc și mare risc, 2 bărbați făceau trafic cu marijuana, hașiș și ecstasy, iar o altă persoană vindea etnobotanice. Polițiștii au ridicat de la cei în cauză marijuana, hașiș, ecstasy și etnobotanice, precum și suma de 4.100 de lei.

Acestora li s-au întocmit dosare penale, 8 fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, pentru consum propriu, iar trei pentru infracțiunile de punerea în vânzare, fără drept, de droguri de mare risc și pentru efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive. La acțiune au participat și polițiști ai Biroului de Poliție pentru Stațiunea Mamaia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1286 secunde