Descindere DNA la Palatul Victoria. Procurorii au ridicat documente de la Secretariatul General al Guvernului UPDATE

261
Descindere DNA la Palatul Victoria. Procurorii au ridicat documente de la Secretariatul General al Guvernului UPDATE - dna-1501535102.jpg

Articole recomandate

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție au descins, luni, la Secretariatul General al Guvernului, de unde ar fi ridicat documente, au declarat surse judiciare pentru News.ro.


UPDATE Procurorii ar fi discutat cu mai mulți angajați ai SGG și ar fi ridicat mai multe acte, conform surselor citate.

De asemenea, mai multe persoane ar fi fost chemate la DNA, în perioada următoare, în acest dosar în care au fost ridicate documente de la sediul Secretariatului General al Guvernului.

Aceleași surse au declarat că în acest dosar ar fi vizată o consilieră a șefului Secretariatului General al Guvernului, Mihai Busuioc.

Surse citate de România TV au vorbit despre cercetări privind un concurs de angajare în cadrul SGG.

Mihai Busuioc a fost demis de la șefia SGG de către fostul premier Sorin Grindeanu și înlocuit, în 16 iunie, cu Victor Ponta. Busuioc a fost repus în funcție de către Mihai Tudose, fiind una dintre primele decizii luate de noul premier.

Procurorii ar fi discutat cu mai mulți angajați ai SGG și ar fi ridicat mai multe acte, conform surselor citate.

De asemenea, mai multe persoane ar fi fost chemate la DNA, în perioada următoare, în acest dosar în care au fost ridicate documente de la sediul Secretariatului General al Guvernului, scrie romanitatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2788 secunde