Descindere a Poliției în restaurantele din Constanța. S-a lăsat cu amenzi grele!

660
Descindere a Poliției în restaurantele din Constanța. S-a lăsat cu amenzi grele! - restaurantecontroale2-1611502576.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au organizat o amplă acțiune, în municipiul Constanța, pentru a depista persoanele care încălcau restricțiile impuse în contextul limitării răspândirii COVID-19. Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 22 spre 23 ianuarie, zeci de polițiști de la toate secțiile și de la Biroul Rutier Constanța au împânzit orașul reședință de județ. Au descins în baruri, mai ales după ce, în ultimele săptămâni, au tot aplicat amenzi la unitățile de alimentație publică ce primeau clienții în interior, deși acest fapt este interzis în prezent, în municipiul Constanța. Au fost depistate mai bine de zece localuri care serveau clienții în spațiu închis, în toate cazurile fiind aplicate administratorilor amenzi de 2.000 de lei. Este vorba despre localuri de pe arterele Mircea cel Bătrân, Alexandru Lăpușneanu, Mamaia, București, Garofiței, Traian, Ștefan cel Mare, Prislop, Aurel Vlaicu. De menționat că în ultimele zile, au fost numeroase persoane care au considerat că polițiștii „favorizează” anumite localuri, de vreme ce erau amendate unul sau două restaurante pe seară, iar constănțenii puteau da numeroase exemple de alte localuri care-și desfășurau activitatea nestingheriți. Autoritățile arată, pe de altă parte, că restricția privind accesul clienților în incinta restaurantelor ar putea fi ridicată în câteva zile – pe 28 ianuarie, mai precis – dacă numărul cazurilor confirmate cu COVID-19 va fi în continuare în scădere. 


De asemenea, au fost trase pe dreapta sute de autoturisme, pentru a se verifica dacă aveau un motiv întemeiat pentru a se afla pe stradă după ora 23.00.

„La activități au participat peste 70 de polițiști, fiind legitimate aproximativ 600 de persoane și controlate 405 autovehicule. În urma acțiunii, au fost aplicate 277 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 110.000 de lei, dintre care 200 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 și 58 la O.U.G. 195/2002”, au afirmat reprezentanții IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0418 secunde