Deputatul Rizea a recunoscut că a luat mită 300.000 de euro

346
1
Deputatul Rizea a recunoscut că a luat mită 300.000 de euro - cristianrizea-1458828474.jpg

Articole recomandate

Deputatul PSD Cristian Rizea, trimis în judecată pentru fapte de corupție, și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor.

Potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată, în 2009, deputatul Cristian Rizea a pretins pentru sine direct de la Colțea Lucian suma de 300.000 euro, disimulată sub forma unor contracte fictive de împrumut, în schimbul promisiunii, îndeplinite ulterior, că va interveni pe lângă primarul comunei Chiajna și pe lângă directorul RA – APPS pentru a-i soluționa câștigarea unor terenuri.

La primarul comunei Chiajna, Rizea a intervenit pentru ca Lucian Colțea, inculpat în dosar, să câștige un proces ca să intre în posesia unui teren în valoare de șase milioane de euro.

Potrivit romanialibera.ro, intervențiile lui Rizea la șeful RA APPS au fost pentru a-l determina pe acesta să-i atribuie lui Colțea un teren în zona de lux a Capitalei.

În luna decembrie 2009, Rizea a primit în două tranșe suma totală de 300.000 euro, camuflate în două contracte fictive de împrumut.

El este acuzat trafic de influență, iar Lucian Colțea de cumpărare de influență.

Rizea și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor.

Comentează știrea

Cristi
24 martie 2016
E simplu !

La puscarie pesedisti nenorociti ! La bulau ma rapciugosilor , puchinosilor si ogarjitilor ce sunteti . Javre ordinare !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5791 secunde