Deputații decid, săptămâna viitoare, viitorul Gărzii de Coastă

583
Proiectul înființării Gărzii de Coastă ar fi trebuit să fie discutat, ieri, în Camera Deputaților. Parlamentarii au decis, însă, să amâne votul final cu privire la acest proiect pentru începutul săptămânii viitoare. "S-a luat decizia ca în cursul acestei săptămâni să fie discutate proiectele care au propuneri de respingere, pentru a nu exista situații în care proiectele să treacă tacit. De aceea, proiectul privind Garda de Coastă va fi supus votării săptămâna viitoare", a declarat pentru "Cuget Liber" deputatul UDTTMR Amet Aledin.

Senatul, prima cameră decizională, a aprobat, în luna mai, înființarea acestei instituții, dar decizia finală aparține Camerei Deputaților.

Garda de Coastă urmează să reunească, într-o singură instituție cu personalitate juridică, inspectoratele județele de poliție de frontieră din Constanța și Tulcea. De asemenea, proiectul vizează și organizarea, la nivelul județelor Brăila și Ialomița a unor sectoare de poliție de frontieră ce vor fi subordonate Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Directorul SRI, audiat la Parlament
Pagina a fost generata in 0.8314 secunde