Deputații au amânat discuțiile despre Garda de Coastă

606
1
Proiectul înființării Gărzii de Coastă s-a aflat pe ordinea de astăzi a Camerei Deputaților. Parlamentarii au decis, însă, să amâne votul final cu privire la acest proiect pentru începutul săptămânii viitoare. "S-a luat decizia ca în cursul acestei săptămâni să fie discutate proiectele care au propuneri de respingere, pentru a nu exista situații în care să treacă tacit. De aceea, proiectul privind Garda de Coastă va fi supus votării săptămâna viitoare", a declarat pentru "Cuget Liber" deputatul UDTTMR Amet Aledin.

Senatul, prima cameră decizională, a aprobat, în luna mai, înființarea acestei instituții, dar decizia finală aparține Camerei Deputaților.

Garda de Coastă urmează să reunească, într-o singură instituție cu personalitate juridică, inspectoratele județele de poliție de frontieră din Constanța și Tulcea. De asemenea, vizează și organizarea, la nivelul județelor Brăila și Ialomița a unor sectoare de poliție ce vor fi subordonate Gărzii de Coastă.

Comentează știrea

g
16 noiembrie 2011
fuga de raspundere

se tot amana adoptarea acestei legi, deci este tot mai clara fuga de raspundere adoptata de actuala conducere a guvernului si a m.a.i. RUSINE. de mai bine de 2 ani, noi angajatii politiei de frontiera din ialomita stam cu morcovul in ..... privind ceea ce se va intimpla cu noi. nimeni nu zice nimic concret. SI SE FACE MARE TAM TAM PE TRANSPARENTA...... fuga de raspundere, cum a fost cea la disponibilizari, dictata de sus dar asumata de cei de jos, cam asta este politica actualului guvern si a actualei conduceri a mai care este sluga pdl. pacat ca s-a ajund la aceasta bataie de joc la adresa unor oameni mult mai pregatiti si cu mai mult bun simt decat clasa politica actualala

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2796 secunde