Deputat PSD, implicat într-un accident rutier înaintea mitingului de la Galați

146
Deputat PSD, implicat într-un accident rutier înaintea mitingului de la Galați - deputat-1557595864.jpg

Articole recomandate

Deputatul PSD de Galați, Florin Popa, a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier ușor, înaintea mitingului electoral organizat în municipiu. Două persoane au fost rănite ușor, iar parlamentarului, care nu a acordat prioritate, i-a fost reținut permisul de conducere.


 Deputatul conducea un autoturism de teren când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, șoferul mașinii lovite de parlamentar a fost rănit, la fel și o femeie, pasageră în același autoturism. Starea victimelor nu este gravă.


"Un bărbat, de 65 de ani, a condus autoturismul pe str. General Alexandru Cernat și, la intersecția cu str. Brăilei nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul acestuia din urmă, un bărbat de 63 de ani, și o femeie, de 53 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta față, au fost răniți ușor, fără a necesita transportul la spital. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și i s-a reținut permisul de conducere șoferului care nu a acordat prioritate", au menționat reprezentanții IPJ Galați.


Deputatului PSD Florin Popa i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla  sub influența alcoolului. Rezultatul a arătat că deputatul nu consumase băuturi alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7872 secunde