Depozitul 194 Armament și Muniții "Valea Prodăii", 80 de ani de la înființare

430
Depozitul 194 Armament și Muniții
"Această unitate s-a făcut cunoscută atât pe timp de război, prin actele de vitejie și eroism ale militarilor săi, cât și pe timp de pace, prin profesionalismul și prestigiul personalului său". Astfel a fost prezentat Depozitul 194 Armament și Muniții "Valea Prodăii" de către locotenent-colonelul Florin Zirbo, comandantul acestei unități. 


La data de 19 iunie, Depozitul 194 Armament și Muniții "Valea Prodăii" a împlinit 80 de ani de la înființare. La ceremonia organizată cu acest prilej, au participat prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, reprezentanții autorităților publice locale, șeful de Stat Major al Diviziei 4 Infanterie "Gemina", colonel Petru Pah, comandanți de unități, cadre militare și numeroși invitați. 
În cadrul manifestării, au avut loc dezvelirea unei plăci aniversare și conferirea de distincții militare, diplome și plachete. Ceremonia s-a încheiat cu defilarea militarilor Depozitului 194 Armament și Muniții "Valea Prodăii", în acordurile Muzicii Militare a Diviziei 4 Infanterie "Gemina". 


Forțele Terestre Române - Ministerul Apărării Naționale




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4665 secunde