Depozit de materiale plastice din Afumați, distrus de incendiu

116
Depozit de materiale plastice din Afumați, distrus de incendiu - 12-1577434443.jpg

Articole recomandate

Un incendiu a cuprins, vineri dimineața, un depozit cu materiale plastice din localitatea Afumați, flăcările cuprinzând peste 80% dintr-o suprafață totală de 4000 de metri pătrați, a informat ISU București-Ilfov. Incendiul a fost stins după mai bine de 3 ore de la anunțarea acestuia.

"E vorba de o platformă cu trei depozite, un depozit de 4.000 mp și două depozite de circa 800-1.000 mp, în vecinătăți mai avem o vilă P+1 și alte locuințe particulare. Flăcările erau foarte puternice, la 10-15 metri înălțime, temperatura de 800-1.000 grade, incendiul este localizat, flacăra este aproape lichidată, mai sunt focare la care intervenim punctual. Având în vedere degajările de fum, echipajul nostru a efectuat o serie de măsurători și valorile au fost depășite în momentul inițial al arderii. În momentul de față, nu mai sunt probleme privind valorile din atmosferă", a declarat, la Digi24, inspectorul șef ISU București-Ilfov, colonel Orlando Șchiopu.

Conform sursei citate, la fața locului au intervenit, după ora 5,30, a anunțării incendiului, 25 de autospeciale de stingere și peste 100 de pompieri. Numărul mijloacelor de intervenție a fost suplimentat, ulterior, cu 4 autoscări și două autospeciale pentru descarcerare plus un echipaj SMURD, a menționat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Bogdan Toma, a declarat la Digi24 că la locul incendiului a fost trimis și echipajul CFRN pentru a se verifica substanțele toxice din zona incendiată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5432 secunde