€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Depistată de jandarmi în timp ce comercializa produse „de firmă” pe plajă

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat pe plaja din stațiunea Venus, o tânără care oferea spre comercializare obiecte vestimentare.


În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că respectiva, T.L., în vârstă de 17 ani, din Eforie, efectua acte de comerț, oferind turiștilor șepci inscripționate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda și documente de proveniență a bunurilor respective.
„Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală și au condus-o pe femeie la sediul poliției Mangalia, unde au predat-o împreună cu bunurile găsite asupra sa, în vederea continuării cercetărilor. Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile competente”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6231 secunde