Demiterea șefului Poliției, amânată de premierul Tudose

458
1
Demiterea șefului Poliției, amânată de premierul Tudose - desp-1515513139.jpg

Articole recomandate

Răsturnare de situație în cazul propunerii de demitere a șefului Poliției Române. Premierul Mihai Tudose nu a luat încă o decizie în acest sens. Mai mult, șeful Guvernului îl invită la o discuție mâine pe Bogdan Despescu pentru a afla și versiunea acestuia. Carmen Dan anunțase că a avut o discuție pe această temă cu Mihai Tudose.



Potrivit surselor Digi24, ministrul de Interne nu a avut vreo discuție cu Bogdan Despescu pentru a-l anunța că îl va schimba din funcție.

Cătălin Ioniță, chestorul-șef al Direcției Generale Anticorupție, ar urma să îi ia locul lui Bogdan Despescu pentru următoarele șase luni.

Ministrul a dat însă de înțeles că premierul ar putea refuza propunerea de demitere a șefului Poliției și înlocuire a lui cu actualul șef al DGA. "Dacă va fi împuternicit (Cătălin Ioniță - n.r.), repet: dacă va fi împuternicit, noul șef al Poliției Române anunț de pe acum că am mari așteptări. La fel au și oamenii din sistem și cetățenii care au încredere în Poliția Română", a spus Carmen Dan.

Carmen Dan s-a declarat total nemulțumită de explicațiile primite de la Poliție în cazul agentului suspectat de pedofilie, a criticat "abordarea superficială" a cazului și lipsa de asumare din partea celor care sunt responsabili.

Polițistul de la Rutieră, filmat într-un lift din Drumul Taberei având un comportament neadecvat față de doi minori, este suspectat în 15 alte cazuri de agresiune sexuală.

Carmen Dan a mai făcut o declarație controversată, luni, cerându-i șefului Serviciului Omoruri "să facă un pas în spate".

Radu Gavriș, șeful Serviciului Omoruri, criticase, într-un interviu pentru Digi24, intenția puterii de a aduce modificări codurilor penale, astfel încât imaginile de pe camerele de supraveghere să nu mai poată fi folosite ca probe.



Comentează știrea

costica
10 ianuarie 2018
operator pc

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul"info"la pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.878 secunde