Declarația înfiorătoare a lui Andrei, fratele copilului omorât de câini

313
Declarația înfiorătoare a lui Andrei, fratele copilului omorât de câini - copil-1385055603.jpg
A trecut prin momente dramatice, iar imaginile cu fratele lui mâncat de câini îl vor urmări toată viața. Andrei, 6 ani, le-a povestit anchetatorilor cum a sfărșit Ionuț și și-a amintit cum omulețul de doar patru anișori urla ca din gură de șarpe după ajutor, scrie click.ro.


"Declarația celui mic a fost cât se poate de clară și de concisă. Practic, Andrei ne-a surprins pe toți pentru că părea să fie foarte convins de ceea ce susținea. Acolo unde încercam să-i dăm detalii, el refuza cu vehemență și spunea: «Voi nu știți, eu știu cum a fost». Așadar, copilul a fost foarte convins de ceea ce a povestit", a declarat o sursă importantă din anchetă pentru ziarulring.ro.


"Andrei a povestit cum țipa frățiorul lui, Ionuț, după ajutor. El a povestit că, în zonă, era și zgomot mult de la tăietorii de lemne care erau acolo cu drujbele. Erau doi tăietori de lemne și, în afară de aceștia, tot în zonă erau și doi pescari: un bărbat și o femeie. Când a fost audiat, pescarul a declarat că a auzit un plânset de copil, dar știind că erau tăietori de lemne în zonă, nu și-a făcut probleme", susțin surse citate de click.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : De ce e bine să cânte copilul la pian
Luni, 11 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Când pot fi eutanasiați câinii
Pagina a fost generata in 0.5701 secunde