Decizii definitive în cazul Grădiniței "Groazei". Ce au decis judecătorii

806
Decizii definitive în cazul Grădiniței

Articole de la același autor

Educatoarele și directoarea de la Grădinița "Micul Regat" din municipiul Constanța au fost condamnate, astăzi, de Curtea de Apel Constanța la pedepse cuprinse între un an și un an și cinci luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă. Acestea sunt obligate să achite 50.000 de euro daune morale. 


Eliza Pufleanu, achitată în prima instanță de Judecătoria Constanța, a fost condamnată la un an și cinci luni de închisoare cu suspendare, fiind găsită vinovată de complicitate la infracțiunea de purtare abuzivă în formă continuată. Pedeapsa a fost schimbată și în privința Cristinei Manolache, fiind condamnată la un an și cinci luni de închisoare, cu suspendare, după ce în primă instanță a fost condamnată la un an de închisoare. 


Alte patru educatoare au fost condamnate la câte un an de închisoare. Cristina Alina Arma și Irina Petre au fost condamate la câte un an de închisoare, în timp ce Georgiana Vierescu și Larissa Victoria Hercus au primit o pedeapsă de câte un an și jumătate de închisoare pentru purtare abuzivă. Toate pedepsele sunt cu suspendare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3648 secunde