DECIZIE REVOLTĂTOARE A MINISTERULUI JUSTIȚIEI! CRIMINALI ȘI VIOLATORI, PUȘI ÎN LIBERTATE

1286
1
DECIZIE REVOLTĂTOARE A MINISTERULUI JUSTIȚIEI! CRIMINALI ȘI VIOLATORI, PUȘI ÎN LIBERTATE - gardian1-1508416570.jpg
Tudorel Toader, ministrul Justiției, a anunțat că astăzi intră în vigoare măsura legislativă care acordă deținuților 12 zile de libertate pentru fiecare 60 de zile executate în condiții necorespunzătoare. Deținuții vor ieși din penitenciare după niște calcule făcute de comsiile din penitenciare. 


De asemenea, pe lângă această măsură, ministurul Justiției are în lucru și o lege care prevede ca închisoarea să fie executată prin supraveghere electronică. Deși Tudorel Toader a anunțat că are ca prioritate rezolvarea condițiilor din penitenciare, nu trebuie să uităm că reprezentanții Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor îl acuză pe acesta că a ținut în sertar proiecte pentru modernizarea și construirea unor penitenciare. 


"La calcularea pedepsei executate efectiv se are în vedere, indiferent de regimul de executare a pedepsei, ca măsură compensatorie, și executarea pedepsei în condiții necorespunzătoare, caz în care, pentru fiecare perioada de 30 de zile executate în condiții necorespunzătoare, chiar dacă acestea nu sunt consecutive, se consideră executate, suplimentar, 6 zile din pedeapsa aplicată"", explică Tudorel Toader. 


"Nu vă putem oferi o cifră exactă, pentru că sincronizarea sistemelor informatice se derulează pe parcursul întregii zile, până la orele 00.00. Deținuții vor ieși astăzi, dar nu vă pot oferi o cifră exactă în acest moment. Pe măsură ce trece timpul, datele se sincronizează. Este vorba de o bază foarte mare de date. Legea reglementează pedepsele de orice fel, din toate categoriile de deținuți", a declarat Gabriel Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă.


Comentează știrea

Ismail via brussel
20 octombrie 2017
Haaa haaa

Să fie toate penitenciarele lăsate nu mai are guvernul bani și nici populație va meritați minzerie .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6854 secunde