€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

DECIZIE ȘOCANTĂ. Studentul acuzat că a violat doi tineri, lăsat în libertate

Ştire online publicată Luni, 26 Iunie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Judecătorii au decis ca studentul american să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, deși este acuzat că a drogat și violat doi tineri. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată de procurori.


Potrivit anchetatorilor, la data de 12 iunie, doi tineri din municipiul Medgidia au reclamat faptul că bărbatul de 35 de ani le-ar fi administrat celor doi benzodiazepine, după care ar fi fost agresați sexual de acesta. 


CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA! UN AMERICAN A DROGAT DOI TINERI, DUPĂ CARE I-A VIOLAT


Polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24 spre 25 iunie, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7615 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8555 secunde